Carpigiani Labotronic 15 60 HE
Kód: 592Podrobný popis
Prepojenie cez internet umožňuje ihneď identifikovať a opraviť poruchu.
Prehľadný, ľahké ovládanie s možnosťou voľby 5 tich programov výroby.
Zobrazuje zvolený program, aktuálny konzistenciu zmrzliny, ktorá sa mení pri tuhnutí zmrzliny.
V priebehu výroby zmrzliny je možné ľahko meniť aktuálne nastavenie konzistencie zmrzliny podľa potreby.
GELATO Speed - použitie pre výrobu optimálneho množstva zmrzliny v závislosti na veľkosti modelu stroja. Výroba zmrzliny je rýchla s ideálnou konzistenciou a vláčnosťou zmrzliny. Tento program je ideálny pre výrobu v plnej sezóne, kedy je potrebné maximálne využiť výrobnú kapacitu stroja.
GELATO EXCELLENT - počas procesu výroby zmrzliny je konzistencia strážená aj ďalšími parametrami, ktoré zaručujú ešte väčšiu jemnosť, stabilitu a optimálnu vláčnosť zmrzliny. Tento spôsob výroby sa používa, ak vyrábate malé množstvo zmrzliny počas cyklu, či pri pre dlhšie prezentácii zmrzliny vo vitríne.
GELATO HARD - zmrzlina je vyrobená s väčšou tuhosťou, hustá a stabilné, pripravená na uloženie rovno do vitríny bez nutnosti ďalšieho zamrazenie v šokery, ideálny pre predaj zmrzliny pomocou porciovanie klieští.
GELATO SIMPLY - program simply obsahuje tri základné programy pre výrobu krémové zmrzliny, ovocné zmrzliny a sorbetu. Konzistencia zmrzliny je už prednastavená z výroby. Tento program je určený pre jednoduché ovládanie stroja pri výrobe, vhodný aj pre začiatočníkov či brigádnikov. Všetko je už prednastavené, stačí len vybrať správny program v závislosti na druhu vyrábanej zmrzliny.
CREMOLADA DI FRUTTA - výroba ovocnej ľadovej triešte, jemné a homogénne zmesi ovocia s delikátnou osviežujúcou chuťou.
ČISTENIE - je vybavený prídavnou spŕškou s možnosťou napojenia na teplú vodu a troma čistiacimi programami.
Dodatočné parametre
Kategória: | Zariadenie pre cukrárne a zmrzlinárne |
---|---|
Napätie: | 400 V |
Rozmer: | 52x65x140 cm |
Mrazenie: | voda |
Príkon: | 7,6 kW |
Hmotnosť: | 320 kg |
Množstvo ľadovej triešte na cyklus: | 9 kg |
Množstvo zmesi na 1 hodinu: | 21 - 84 l |
Množstvo zmesi na cyklus: | 3,5 - 15 l |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.