Rational iCombi Classic - elektrické bojlerové konvektomaty

Kód: 18782
cena-je-skryta
€1 / ks €1,20 vrátane DPH
Máte záujem o produkt ? Kontaktujte nás.

7 modelov v ponuke

Detailné informácie

Podrobný popis

 Model

Zavážací vozík v cene

Kapacita

Príkon

Napätie

Rozmer

Počet stravníkov

 iCombi classic 6-1/1

 -

6 x GN 1/1

10,8 kW

400 V

850x775x804 mm

30-150

 iCombi classic 10-1/1

-

10 x GN 1/1

18,9 kW

400 V

850x775x1064 mm

120-330

 iCombi classic 6-2/1

-

6 x GN 2/1

22,4 kW

400 V

1072x975x1064 mm

180-450

 iCombi classic 10-2/1

-

10 x GN 2/1

37,4 kW

400 V

1072x975x1064 mm

220-400

 iCombi classic 20-1/1

áno

20 x GN 1/1

37,2 kW

400 V

877x847x1872 mm

400-700

 iCombi classic 20-2/1
áno

20 x GN 2/1

67,9 kW
400 V
1082x1052x1872 mm


Rational iCombi Classic - elektrické bojlerové konvektomaty

Rational iCombi® Classic

  • riešenie pre každý typ prevádzky
  • v ponuke sú modely od 20 do 1000 stravníkov
  • jednoduché ovládanie
  • až 100 programov v 12 krokoch
  • LED osvetlenie komory
  • trojité sklo
  • plnoautomatické umývanie pomocou tabliet
  • čistenie je možné aj v noci
  • pečenie až do 300 °C
  • elektrické alebo plynové prevedenie
Rational iCombi Classic - elektrické bojlerové konvektomaty

Kombinovaný režim 30 –300 °C

Výhody horúcej pary v kombinácii s horúcim vzduchom: krátka doba varenia, nízke straty pri pečení, intenzívna vôňa či atraktívne zafarbenie. Pre vynikajúce výsledky.
Rational iCombi Classic - elektrické bojlerové konvektomaty

Režim horúci vzduch 30 –300 °C 

Horúci vzduch cirkuluje okolo jedla zo všetkých strán a zariadenie individuálne prispôsobuje rýchlosť. Výkon vystačí aj pri plnom naplnení s krátko pečenými alebo hlboko zmrazenými pokrmami, ako sú kalamáre, krokety alebo pečivo.
Rational iCombi Classic - elektrické bojlerové konvektomaty

Režim para 30 –130 °C 

Generátor čerstvej pary s reguláciou pary v krokoch po 10% vytvára hygienicky čerstvú paru. Tá spoločne s konštantnou teplotou varnej komory a optimálnym nasýtením pary zaisťuje rovnomerný proces varenia..

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: