CARPIGIANI MAESTRO HE - výrobníky zmrzliny

Kód: 598
cena-je-skryta
€1 / ks €1,20 vrátane DPH
Máte záujem o produkt ? Kontaktujte nás.

kombinované zariadenia - varia a mrazia

Detailné informácie

Podrobný popis

 Model Produkcia zmrzliny na cyklus Produkcia zmrzliny na cyklus Produkcia krému na cyklus Temperovanie čokolády na  cyklus Rozmer "cm" Chladenie Napätie Príkon  Hmotnosť
 MAESTRO ** HE 2 - 10 l / hod. 1,5 - 7,5 kg 4,5 - 9 kg 5 - 10 kg 52x65x140 voda 400 V 6,4 kW 280 kg
 MAESTRO *** HE 4 - 15 l / hod. 2,5 - 10,5 kg 6 - 12,5 kg 7,5 - 12,5 kg 52x65x140 voda 400 V 7,6 kW 320 kg
 MAESTRO **** HE 5 - 19 l / hod. 3,5 - 13 kg 7,5 - 15 kg 10 - 15 kg 52x65x140 voda 400 V 9 kW 350 kg

Výhody

  • výroba zmrzliny
  • výroba zmrzliny bez pridaných cukrov
  • pasterizácia
  • výroba krémov, topingov
  • výroba jogurtu
  • temperácia čokolády
  • plnenie do pohárov, nádob

Nevýhody

  • žiadne :)
Carpigiani Maestro * HCD

Svetový líder vo výrobe zariadení pre zmrzlinový segment.

  • tradícia od roku 1946
  • 11 produktových radov
  • 300 modelov portfóliu
  • 100% vyrobené v Taliansku
 

MAESTRO PRE ZMRZLINÁRNE, CUKRÁRNE, PRALINKÁRNE

MAESTRO nahrádza vo výrobni cukrársky stroj Pastochef RTL. Umožňuje výrobu a varenie krémov, temperovanie čokolád, výrobu cesta na palacinky, želatíny a základov na výrobu semifred.
Carpigiani Maestro * HCD
   Program "gelato garnish"
Carpigiani Maestro * HCD
      Program na zdobenie
Carpigiani Maestro * HCD
 Program "cukrárske krémy"
Carpigiani Maestro * HCD

MAESTRO V PRAXI

  • 16 programov na zmrzlinu
  • 8 pridružených programov k príprave remeselnej zmrzliny
  • 2 programy na výrobu sicilskej granity a kremolády
  • 6 programov na výrobu topingov
  • 18 cukrárskych programov
  • 6 programov na výrobu odlišných cukrárskych krémov
  • 6 programov pre spracovanie čokolády
  • 6 špeciálnych programov pre výrobu dezertov a zmrzliny

Majte pred konkurenciou vždy náskok.

Špeciálne dvere za doplatok umožňujú plnenie finger food pohárov alebo kelímkov.

Používanie v praxi ? Pozrite si video.

Carpigiani MAESTRO

Všetky praktické informácie v jednom videu ...

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: