CARPIGIANI LABO XPL/P - výrobníky zmrzliny

Kód: 595
cena-je-skryta
€1 / ks €1,20 vrátane DPH
Máte záujem o produkt ? Kontaktujte nás.

až 5 modelov v ponuke

Detailné informácie

Podrobný popis

Model Produkcia Min. kapacita na cyklus Max. kapacita na cyklus Rozmer "cm" Chladenie Napätie Príkon  Hmotnosť
LABO 20 30 XPL/P 30 kg / h 3 kg 5 kg 52x65x140 voda 400 V 4 kW 230 kg
LABO 30 45 XPL/P 45 kg / h 3,5 kg 7,5 kg 52x65x140 voda 400 V 5,2 kW 270 kg
LABO 40 60 XPL/P 60 kg / h 5 kg 10,5 kg 52x65x140 voda 400 V 6 kW 370 kg
LABO 50 90 XPL/P 90 kg / h 6 kg 13 kg 52x85x140 voda 400 V 7 kW 440 kg
LABO 60 110 XPL/P 110 kg / h 7 kg 17 kg 52x85x140 voda 400 V 7,5 kW 520 kg

Výhody

  • možnosť až 3 ročnej záruky
  • dlhá životnosť ( 10+ rokov )
  • vysoký mraziaci výkon
  • jednoduchá obsluha

Nevýhody

  • žiadne :)

Smotanové zmrzliny – možnosť elektronického nastavenia zvýšenia či zníženia konzistencie vyrábanej zmrzliny

Ovocné sorbety – zmrzlinový stroj mrazí inteligentne, čo zaručuje vyváženú chuť a konzistenciu ovocných sorbetov

Ľadové triešte – špeciálny systém Carpigiani Labo XPL/P umožňuje optimálnu výrobu a krištalizáciu ovocnej triešte

Digitálny displej - jednoduché ovládanie výrobníka zmrzliny pomocou digitálneho displeja - proces výroby je priebežne zobrazovaný na displeji.

Stroj je tiež vybavený zvukovou signalizáciou, upozorňujúcou obsluhu na ukončenie výrobného cyklu.

Mraziaci valec – robustný mraziaci valec Carpigiani Labo XPL/P je vyrobený z nerezovej ocele

Jednoliate miešadlo – miešadlo bez stredového hriadeľa s odpruženými stierkami pre perfektné stieranie valca - špeciálna konštrukcia miešadla Carpigiani Labo XPL/P zaručuje ideálnu priľnavosť noža k mraziacemu valcu a pružiace stierky na miešadle, umožňujú zastavenie stroja počas výroby, dozdobenie.

Carpigiani Labo 20 30 XPL
    Jednoduchá obsluha
Carpigiani Labo 20 30 XPL
     Prehľadný displej
Carpigiani Labo 20 30 XPL
   Odolné stieracie nože

Informačné video

Potrebujete vedieť praktické informácie ? Kliknite na odkaz alebo nás kontakujte.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: