CARPIGIANI MAESTRO HE - výrobníky zmrzliny
Kód: 598
14 dňová splatnosť
pre školy a úrady
Súvisiaci tovar
cena-je-skryta
CARPIGIANI LABOTRONIC - výrobníky zmrzliny
Máte záujem o produkt ? Kontaktujte nás.
€122 876 998 771,23
cena-je-skryta
CARPIGIANI LABO XPL/P - výrobníky zmrzliny
Máte záujem o produkt ? Kontaktujte nás.
€122 876 998 771,23
cena-je-skryta
CARPIGIANI READY - výrobníky zmrzliny
Máte záujem o produkt ? Kontaktujte nás.
€122 876 998 771,23
cena-je-skryta
CARPIGIANI PASTOMASTER HE - pasterizátory
Máte záujem o produkt ? Kontaktujte nás.
€122 876 998 771,23
Podrobný popis
| Model | Produkcia zmrzliny na cyklus | Produkcia zmrzliny na cyklus | Produkcia krému na cyklus | Temperovanie čokolády na cyklus | Rozmer "cm" | Chladenie | Napätie | Príkon | Hmotnosť |
| MAESTRO ** HE | 2 - 10 l / hod. | 1,5 - 7,5 kg | 4,5 - 9 kg | 5 - 10 kg | 52x65x140 | voda | 400 V | 6,4 kW | 280 kg |
| MAESTRO *** HE | 4 - 15 l / hod. | 2,5 - 10,5 kg | 6 - 12,5 kg | 7,5 - 12,5 kg | 52x65x140 | voda | 400 V | 7,6 kW | 320 kg |
| MAESTRO **** HE | 5 - 19 l / hod. | 3,5 - 13 kg | 7,5 - 15 kg | 10 - 15 kg | 52x65x140 | voda | 400 V | 9 kW | 350 kg |
Výhody
- výroba zmrzliny
- výroba zmrzliny bez pridaných cukrov
- pasterizácia
- výroba krémov, topingov
- výroba jogurtu
- temperácia čokolády
- plnenie do pohárov, nádob
Nevýhody
- žiadne :)

Svetový líder vo výrobe zariadení pre zmrzlinový segment.
- tradícia od roku 1946
- 11 produktových radov
- 300 modelov portfóliu
- 100% vyrobené v Taliansku
MAESTRO PRE ZMRZLINÁRNE, CUKRÁRNE, PRALINKÁRNE
MAESTRO nahrádza vo výrobni cukrársky stroj Pastochef RTL. Umožňuje výrobu a varenie krémov, temperovanie čokolád, výrobu cesta na palacinky, želatíny a základov na výrobu semifred.
Program "gelato garnish" Odlíšte sa od konkurencie vďaka technológii Carpigiani MAESTRO.
Program na zdobenie Vďaka programu, ktorý dokáže regulovať otáčky je zdobenie ľahké ako nikdy predtým.
Program "cukrárske krémy" Zabaione krém, ovocné krémy alebo panna cota už nebude žiaden problém.

MAESTRO V PRAXI
- 16 programov na zmrzlinu
- 8 pridružených programov k príprave remeselnej zmrzliny
- 2 programy na výrobu sicilskej granity a kremolády
- 6 programov na výrobu topingov
- 18 cukrárskych programov
- 6 programov na výrobu odlišných cukrárskych krémov
- 6 programov pre spracovanie čokolády
- 6 špeciálnych programov pre výrobu dezertov a zmrzliny
Majte pred konkurenciou vždy náskok.
Špeciálne dvere za doplatok umožňujú plnenie finger food pohárov alebo kelímkov.
Používanie v praxi ? Pozrite si video.
Carpigiani MAESTRO
Všetky praktické informácie v jednom videu ...
